СЛАВНИОТ ПЕЈАЧ НЕ САКА ДА СЛУШНЕ ЗА ТАТКО МУ КОЈ ИМАЛ 3.000 ЉУБОВНИЦИ: Поради една работа се откажува од наследството од 800 МИЛИОНИ

Енрике Иглесијас не ги сака парите на својот татко, познатиот пејач Хулио Иглесијас, само поради една причина. Енрике Иглесијас , синот на познатиот пејач Хулио, наводно се откажува од наследството …

СЛАВНИОТ ПЕЈАЧ НЕ САКА ДА СЛУШНЕ ЗА ТАТКО МУ КОЈ ИМАЛ 3.000 ЉУБОВНИЦИ: Поради една работа се откажува од наследството од 800 МИЛИОНИ Read More

ОБЈАВЕНА Е НАЈГОЛЕМАТА ТАЈНА ОД ФИЛМОТ “КУМ”: Се работи за големиот југословенски глумец, ОВА НИКОЈ НЕ ГО ОЧЕКУВАШЕ (ФОТО)

Има малку луѓе кои никогаш не го гледале филмскиот класик “Кум” од 1972 година. Филмот и денес се памети со задоволство, а на претстојниот филмски фестивал во Трибека, преостанатата актерска …

ОБЈАВЕНА Е НАЈГОЛЕМАТА ТАЈНА ОД ФИЛМОТ “КУМ”: Се работи за големиот југословенски глумец, ОВА НИКОЈ НЕ ГО ОЧЕКУВАШЕ (ФОТО) Read More