ПОГЛЕДНЕТЕ КАКО ИЗГЛЕДА МАЈКАТА НА МЕГАН МАРКЛ: Тие се сосема спротивни – не сака луксуз, но сака ПИРСИНГ И ТЕТОВАЖИ!

Додека Меган Маркл целосно го промени својот живот, нејзината мајка Дорија Рагланд остана доследна на својот вкус и старите навики. Меган Маркл припаѓаше на кралското семејство и додека за неа …

ПОГЛЕДНЕТЕ КАКО ИЗГЛЕДА МАЈКАТА НА МЕГАН МАРКЛ: Тие се сосема спротивни – не сака луксуз, но сака ПИРСИНГ И ТЕТОВАЖИ! Read More

Недоволно протеини, сон и прескокнување оброци предизвикуваат еден од главните проблеми

Дали често се чувствувате гладни иако неодамна сте јаделе? Без разлика што чувството на глад само по себе е сосема нормално и секојдневие, доколку се јавува премногу често или кратко …

Недоволно протеини, сон и прескокнување оброци предизвикуваат еден од главните проблеми Read More

ДАЛИ СЕ ЧУВСТВУВАТЕ КАКО ДА СТЕ НАСТИНАЛЕ И НЕ СИТЕ СИГУРНИ ДАЛИ ИМАТЕ КOPOНA? Вака БОЛИ ТЕЛОТО кога имате Koвид

Одредени видови и локација на болка укажуваат на инфекција со kopoна. Еве како да направите разлика помеѓу настинка и Koвид. Според последните информации, во Србија во последните 24 часа се …

ДАЛИ СЕ ЧУВСТВУВАТЕ КАКО ДА СТЕ НАСТИНАЛЕ И НЕ СИТЕ СИГУРНИ ДАЛИ ИМАТЕ КOPOНA? Вака БОЛИ ТЕЛОТО кога имате Koвид Read More

Груевски се плашеше од женска сукња, а Мицковски од женски очи, шпинциот градоначалник “бега” од момината солза на груевизмот

Од оној предизборен спот на парламентарните избори во 2008 година, кога тогашниот лидер на СДСМ, Радмила Шеќеринска го повикуваше на телевизиски дуел, Никола Груевски со зборовите- Никола не се плаши …

Груевски се плашеше од женска сукња, а Мицковски од женски очи, шпинциот градоначалник “бега” од момината солза на груевизмот Read More