Глечерот Судниот ден ќе предизвика катастрофа: сега само со „нокти“ се држи за континентот, светот пред голема oпacнoст

  Глечерот „Судниот ден“ на Антарктикот се топи со многу побрзо темпо од очекуваното, а тоа би можело да предизвика зголемување на нивото на морето и до два метра. Глечерот …

Глечерот Судниот ден ќе предизвика катастрофа: сега само со „нокти“ се држи за континентот, светот пред голема oпacнoст Read More

Детокс смути кој е прав еликсир за здравјето: она што сега најмногу ни треба

Состојки: 1/2 јаболко 1/2 чаша бебе спанаќ 1/2 чаша цвекло 1/2 чаша моркови 1/4 чаша лисја од глуварче 1/4 излупен лимон 1/2 чаша црвена зелка 1/2 чаша вода, 1/2 чаша …

Детокс смути кој е прав еликсир за здравјето: она што сега најмногу ни треба Read More