Ќерката на Балашевиќ откри што направил Ѓорѓе Балашевиќ пред пет години, после концертот во Белград

Ќерката на Балашевиќ откри што направил Ѓорѓе пред пет години – „Беше згрозен!“ Беба Балашевиќ откако ги прозва „Фрајле“ откри неколку непознати детали од животот на познатиот пејач и рече …

Ќерката на Балашевиќ откри што направил Ѓорѓе Балашевиќ пред пет години, после концертот во Белград Read More