Новак Ѓоковиќ и Димитар Ковачевски разговараа за македонското вино за кое Ѓоковиќ вели дека добро го познава (фото)

Светскиот тениски ас Новак Ѓоковиќ, покрај љубовта кон тенисот има уште една пасија, а тоа е виното.

Семејството Ѓоковиќ има своја винарија и денес со задоволство поразговаравме за македонското вино кое добро го познава. Убавото вино ги поврзува луѓето, а саемот во Белград е прекрасна можност за поврзување на земјите од регионот, објави премиерот Ковачевски на својот фејсбук профил.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *