Турскиот Аполон е опколен со жени, но ги избира само „совршените“. Протече листа со застрашувачки критериуми на познатиот заводник

Џан Јаман предизвика голема врева кога се појави на филмскиот фестивал во Венеција. Тој ги воодушеви присутните со своите манири, но и со својот изглед. Популарниот Турчин се појави во темно сина кошула, со косата и брадата на Џејсон Момоа. До него на црвениот тепих се појави младата италијанска актерка Франческа Килеми чија убавина ја остави без здив.

Всушност, многумина се прашуваа дали Франческа и Џан во меѓувреме станаа пар, но освен мистериозна насмевка, официјална потврда немаше.

Инаку, убавата Франческа не е првата жена која ја поврзуваа со Џан по раскинувањето со најубавата италијанска водителка Дилета Леота. Долго време се пишуваше дека турскиот заводник всушност бил во врска со 10 години постара израелска актерка Морана Атиас.

 

Се зборуваше и дека на актерот всушност му се допаѓаат мажи и дека неговите односи со девојките се само предница, но во меѓувреме стана познат списокот на критериуми кои потенцијалните идни актерки мораат да ги исполнат за дури и да го привлечат вниманието на Јаман.

Така покрај убавината, тие секогаш мора да бидат весели, насмеани, „црвени“, енергични, а ако не го привлекува мирисот на нивната кожа, нема шанси да бидат во врска.

Исто така, актерот сака само одреден тон на гласот, а тоа е еден од главните услови кога е во прашање изборот на идна девојка.

Јаман не сака жени кои се премногу гласни, ниту оние кои се однесуваат како мажи, но повторно не ги сака ниту оние кои се „мистериозни“.

Згора на се, неговата идна избраничка мора да се помири со фактот дека не може доволно да и се посвети. Па кој сака нека си оди…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *