ИЗБРИШЕТЕ ГО ЗА ДА НЕ НИ СЕ СМЕЕ СВЕТОТ: Снимка од асфалтирање во БиХ стана хит на социјалните мрежи ВИДЕО

Видео од процесот на асфалтирање од Босна и Херцеговина стана вирално.

Поставување асфалт во Горња Копривна. Последниот збор на технологијата, стои во описот на снимката.

Станува збор за место во Чазин, пренесува Српскаинфо, а на снимката се гледаат двајца мажи како го асфалтираат патот.

Следеа бројни коментари меѓу кои „Луд, збунет, нормален“, „Избриши го видеото да не ни се смее светот“, „Тоа се вика прецизно асфалтирање“, „Ова не го гледаш секој ден“.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *