Бразилец кој има осум сопруги ја откри „мaгиjaтa“ на овој живот: Бараат од мене да бидам во форма

Иако на некои од дамите им се допаѓаат неговите дефинирани мускули, Артур изјави дека имаат различни вкусови

Бразилецот Артур О Урсо (Артур) се најде во фокусот на јавноста откако откри дека е во врска со дури девет жени. Еден од нив во меѓувреме се откажа, а сега сподели дека зад „магијата“ на ваквиот живот стојат и некои барања кои е принуден да ги исполни. Ако некои мажи мислат дека Артур го живее нивниот сон, животот на овој Бразилец не е воопшто едноставен.

 

Артур призна дека не е секогаш лесно да се држи чекор со барањата на неговите партнерки, откривајќи малку со што треба да се справи само за да ги задржи задоволни. Меѓу другото, еден дел имплицира дека го „одржува“ своето извајано тело.

– Бараат да бидам во форма, инаку добивам предавања – започна Артур.

За да ја одржи својата врвна форма, Артур постојано оди во теретана, а од исхраната ги исфрлил и јаглехидратите.

– Не јадам глутен, лактоза, па дури ни леб и тестенини – откри тој.

Иако на некои од дамите им се допаѓаат неговите дефинирани мускули, Урсо изјави дека тие имаат различни вкусови, а некои од нив не се среќни што тој е толку посветен на својот изглед.

– Некои од нив не сакаат да гледаат дека толку се грижам за себе, едноставно се љубоморни – рекол тој.

Минатата година Урсо одлучи да се омажи за осум жени за да протестира против „здодевната моногамија“. Свадбата не била според законските прописи бидејќи во Бразил е забранета полигамијата, но церемонијата била одржана.

– Мојата желба отсекогаш била да имам 10 жени. Имам само една ќерка, но сакам да имам дете со секоја моја сопруга. Љубовта што ја чувствувам за секој од нив е иста – рече тој.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *